produkt średniorozdrobniony wędzony,

produkowany z wysokiej jakości mięsa wieprzowego i wołowego. Peklowany na sucho, wędzony tradycyjnie.

średniorozdrobniona wędzona

produkowana z wysokiej jakości drobnego mięsa wieprzowego i wołowego. Peklowana na sucho, wędzona tradycyjnie.

kiełbasa swojska

średniorozdrobniona wędzona

Produkowana z wysokiej jakości mięsa wieprzowego i doprawiana mieszanką przypraw. Peklowana za pomocą soli spożywczej.

średniorozdrobniona wędzona

produkowana z wysokiej jakości drobnego mięsa wieprzowego i wołowego z dodatkiem ziarna jałowca. Peklowana na sucho, wędzona tradycyjnie.

kiełbasa z wieprza

średniorozdrobniona wędzona

Produkowana tak jak dawniej z mięsa z całej tuszy wieprzowej. Peklowana na sucho za pomocą soli spożywczej i mieszanki przypraw.

średniorozdrobniona parzona wędzona

Produkowana z mięsa wieprzowego i wołowego z mieszanka przypraw.

średniorozdrobniona parzona, wędzona

Produkowana z pekolwanego mięsa wieprzowego i wołowego z przyprawami, wędzona tradycyjnie.

kiełbasa zwyczajna

średniorozdrobniona parzona wędzona

Produkowana z mięsa wieprzowego i wołowego z mieszanka przypraw.

średniorozdrobniona parzona

Produkowana z mięsa wieprzowego i wołowego z mieszanka przypraw.

średniorozdrobniona

Produkowana z mięsa wieprzowego i wołowego z mieszanką przypraw.

produkt średniorozdrobniony parzony wędzony

cienkie i smukłe kiełbaski produkowane z mięsa wieprzowego i wołowego z dodatkiem przypraw.

produkt średniorozdrobniony parzony wędzony

cienkie i smukłe kiełbaski produkowane z mięsa wieprzowego i wołowego z dodatkiem przypraw.

produkt średniorozdrobniony parzony

zawijane na kształt ślimaka cienkie kiełbaski produkowane z peklowanego mięsa wieprzowego i wołowego z dodatkiem przypraw.

produkt średniorozdrobniony parzony

zawijane na kształt ślimaka cienkie kiełbaski posypane ziołami produkowane z peklowanego mięsa wieprzowego i wołowego z dodatkiem przypraw.

średniorozdrobniona wędzona

produkowana z wysokiej jakości drobnego mięsa wieprzowego i wołowego. Peklowana na sucho, wędzona tradycyjnie.